back to top
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

Thama Τήνος: 9 διάσημοι σεφ σε μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στο Thama στην Τήνο κορυφαίους σεφ από όλον τον κόσμο σε μια βραδιά με ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Οι 9 σεφ θα συμπράξουν για να φτιάξουν από κοινού ένα μενού εμπνευσμένο αποκλειστικά από τοπικά προιόντα του νησιού. Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν οι εξής σεφ: Akrame Benallal (Γαλλία), Jacob Jan Boerma (Ολλανδία), Giorgio Diana (Ιταλία), Xavy Donnay (Ισπανία), Stefan Heilemann (Ελβετία), Klima Przemyslaw (Πολωνία), Ebbe Vollmer (Σουηδία) και Miles Watson (Νέα Ζηλανδία). Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού εννέα σταδίων, που θα αξιοποιεί τα προϊόντα της Τήνου, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο στιλ και προσέγγιση.

Ενδεικτικά για το μενού θα δημιουργηθούν πιάτα και παρασκευές με τη Νήσος All Day, το Αυγοτάραχο Τρικαλινού όπως και με την ιδιαίτερη και μοναδική ποικιλία καφέ της Lavazza Kafa Forest. Το μενού θα συνοδεύσουν μοναδικές ποικιλίες κρασιού από το Οινοποιείο Τ-Οίνος.
Η βραδιά οργανώνεται με την υποστήριξη των The Best Chef Awards.

info:
Κόστος μενού: 180 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο wine pairing: 70 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 0030-2283029021 & email: events@thamarestaurant.com

www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Thama Τήνος: 9 διάσημοι σεφ σε μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στο Thama στην Τήνο κορυφαίους σεφ από όλον τον κόσμο σε μια βραδιά με ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Οι 9 σεφ θα συμπράξουν για να φτιάξουν από κοινού ένα μενού εμπνευσμένο αποκλειστικά από τοπικά προιόντα του νησιού. Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν οι εξής σεφ: Akrame Benallal (Γαλλία), Jacob Jan Boerma (Ολλανδία), Giorgio Diana (Ιταλία), Xavy Donnay (Ισπανία), Stefan Heilemann (Ελβετία), Klima Przemyslaw (Πολωνία), Ebbe Vollmer (Σουηδία) και Miles Watson (Νέα Ζηλανδία). Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού εννέα σταδίων, που θα αξιοποιεί τα προϊόντα της Τήνου, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο στιλ και προσέγγιση.

Ενδεικτικά για το μενού θα δημιουργηθούν πιάτα και παρασκευές με τη Νήσος All Day, το Αυγοτάραχο Τρικαλινού όπως και με την ιδιαίτερη και μοναδική ποικιλία καφέ της Lavazza Kafa Forest. Το μενού θα συνοδεύσουν μοναδικές ποικιλίες κρασιού από το Οινοποιείο Τ-Οίνος.
Η βραδιά οργανώνεται με την υποστήριξη των The Best Chef Awards.

info:
Κόστος μενού: 180 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο wine pairing: 70 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 0030-2283029021 & email: events@thamarestaurant.com

www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου