Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

«Θανούλη γύρνα πίσω σ’ αγαπάμε …»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το «Τούνελ» συνδέθηκε μες στη νύχτα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου με την πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, σε μία προσπάθεια να φωτιστεί η μυστηριώδης εξαφάνιση του 27χρονου γεωπόνου, Θάνου Χαρικιόπουλου.

Η δραματική έκκληση της μητέρας του για να επιστρέψει, προκάλεσε ρήγη συγκίνησης.

«Θανούλη γύρνα πίσω σ’ αγαπάμε», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Φίλοι και συγγενείς από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου που εξαφανίστηκε, οργώνουν  την Αθήνα για να τον βρουν. Ο Θάνος που ζούσε Θεσσαλονίκη είχε έρθει στην Αθήνα για να δει τον πατέρα του. Χάθηκε από το παζάρι στην Ιερά Οδό και Αγίας Άννης κοντά στο μετρο του Ελαιώνα.

Άφησε το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα στον πατέρα του και έφυγε τρέχοντας λέγοντας «μπαμπά σε αγαπώ».

Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης απόρρητος αριθμός κάλεσε το τηλέφωνό του αγνοούμενου που κρατούσε η θεία του . Η ελπίδα αναπτερώθηκε γιατί πίστεψαν ότι μπορεί να είναι ο Θάνος.

«Αν είσαι εσύ, μίλησε μας, μην ντρέπεσαι. Έλα κοντά μας και όλα θα διορθωθούν», ήταν το μήνυμα των δικών του ανθρώπων.

Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας nike. Έχει ύψος 1,72. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -