Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστίες από την Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο»

Η Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο» μετά από την τιμητική πρόσκληση των Θεατρικών Ομάδων Σάμου και Κω ταξίδεψε με το έργο «Ελευθερία …μια ιστορία» δίνοντας παραστάσεις στις 8 /12/19 στο Βαθύ Σάμου και στις 8/2/20 στην Κώ.

Οι παραστάσεις αγκαλιάστηκαν θερμά στα κατάμεστα Θέατρα των νησιών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εξαιρετική υποδοχή και την άψογη φιλοξενία τις Θεατρικές Ομάδες Σάμου και Κώ. Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τις Ομάδες των υπόλοιπων νησιών που μας προσκάλεσαν και λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν καταφέραμε να επισκεφτούμε .

Ευελπιστούμε, όταν το επιτρέψουν οι δύσκολες συνθήκες, να ανταποδώσουμε την φιλοξενία σε αυτά τα νησιά καθώς και σε όσα έχουμε κατά καιρούς προσκληθεί , τα οποία με τις εξαιρετικές θεατρικές τους δουλειές σίγουρα θα ζεστάνουν τον παγωμένο πολιτιστικά χειμώνα του νησιού μας.

Επίσης να τονίσουμε τη σημασία του φεστιβάλ ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων Αιγαίου, που κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα και σε κάποιο διαφορετικό νησί του Αιγαίου.

Το φεστιβάλ εκτός από αφορμή για ανάπτυξη τέτοιου είδους σχέσεων μεταξύ των Θεατρικών Ομάδων των νησιών, αποτελεί τόπο ανταλλαγής θεατρικών εμπειριών, πολιτιστικών ζυμώσεων, πηγή έμπνευσης για όλους μας καθώς και δείγμα προόδου και ευημερίας του τόπου στον οποίον πραγματοποιείται!

Τέλος ευχαριστούμε το πρακτορείο εισιτηρίων, της πάντα ευαισθητοποιημένης γύρω από το θέμα του πολιτισμού, κυρίας Ευγενίας Αλοιμόνου για τη μεγάλη έκπτωση στην τιμή των ακτοπλοϊκών για τη μετάβαση μας στα παραπάνω νησιά!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -