Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Θεατρικό εργαστήρι στην Τήνο

Θεατρικό εργαστήρι στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Οι nomades artcore, κάνουν στάση στην Τήνο και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου ξεκινούν μια σειρά θεατρικών συναντήσεων για εφήβους και ενήλικες. Mέσα από το θεατρικό παιχνίδι, βιωματικές διαδικασίες και αυτοσχεδιασμούς θα δημιουργηθεί ο πρώτος κύκλος εργαστηρίων, ο οποίος θα αποτελείται από πέντε συναντήσεις από αρχές Μάρτη μέχρι τα μέσα Απρίλη. Η ομάδα, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί τόσο σε παραστατικές δράσεις όσο και σε εκπαιδευτικά προγράμματα, αναπτύσσοντας τον δικό της κώδικα που περιλαμβάνει υλικό από το θέατρο Forum, το σωματικό θέατρο και το θέατρο της επινόησης. Κάθε δραστηριότητα εμπλουτίζεται και με μνήμες, εμπειρίες και ιστορίες του τόπου, θέλοντας να δώσει στο θέατρο μια σύγχρονη προσέγγιση που να αντανακλά την κοινωνία του σήμερα.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18:00 – 20:30

ΑΠΟ 11/3 ΕΩΣ 8/4

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

17:00 – 19:00

ΑΠΟ 12/3 ΕΩΣ 9/4

Συντονισμός – Διδασκαλία από τους nomades artcore: Πέτρος Ρούσσος, Γιάννης Σιούτης

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Συλλόγου, πίσω από το Ι.ΤΗ.Π

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10-3-2022, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6971807209

** Θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ορίζονται εκείνη την περίοδο.

Σύντομο Βιογραφικό

Οι [nomades artcore], είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, που ερευνά τη σχέση του θεάτρου με την κοινωνία, τον άνθρωπο και με τις άλλες μορφές τέχνης. Οι βασικοί άξονες που κινείται είναι το βίωμα, το φυσικό τοπίο, η συμμετοχή και η σύνθεση. Έχει πραγματοποιήσει θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα, συμμετοχικά projects, παραστάσεις χορού και εικαστικές δράσεις, όπως επίσης έχει δημιουργήσει πολλά εκπαιδευτικά και ερευνητικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με στην υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με Δήμους, Περιφέρειες και συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Στην πορεία της η ομάδα, έχει εμπνεύσει και συσπειρώσει ανθρώπους, δημιουργώντας πυρήνες καλλιτεχνικούς και έχει δημιουργήσει ένα κώδικα που εμπλουτίζεται συνεχώς μεταφέροντας εμπειρίες, όπως έκαναν και κάνουν οι νομαδικές φυλές.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
5.9 ° C
6.4 °
5.5 °
70 %
13.9kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -