Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τα Θεοφάνεια στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Αγίων Θεοφανείων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με την τέλεση του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προ του πέρατος της οποίας τελέσθηκε ο Μέγας Αγιασμός, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού με τη συμμετοχή ευλαβών Χριστιανών τηρώντας τα μέτρα προστασίας της Δημοσίας Υγείας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και ευχήθηκε σε όλους “το Πνεύμα το Άγιον επί των υδάτων να φωτίσει τον νού μας, να αγιάσει την καρδιά μας και να αξιωθούμε να γιορτάσουμε τη φανέρωση του Θεού ως μυστική, καρδιακή, πνευματική, εσωτερική αλήθεια, ως επιβεβαίωση της παρουσίας Του ανάμεσά μας και να διασφαλίσει μέσω της Εκκλησίας Του την αναγέννησή μας στην πνευματική κολυμβήθρα ώστε να επιτύχουμε τον Αγιασμό μας και τη Θέωση”.

Τους ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -