Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Υγειονομική θωράκιση της Τήνου – Επανεκκίνηση της Οικονομίας

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Είναι πολύ σημαντικό ότι με το ξεκίνημα της πανδημίας έγιναν συντονισμένες ενέργειες από την Κυβέρνηση και αποφύγαμε τα χειρότερα.
Όλη αυτή η καλή πρακτική θα πρέπει να έχει μια συνέχεια και μια ανταπόδοση.

Συνέχεια που έγκειται στην προσοχή και στην ατομική προστασία του καθενός μας και στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τους επαγγελματίες και ανταπόδοση που πρέπει να εισπραχθεί στα πλαίσια της επανεκκίνησης της οικονομίας του νησιού μας και στην επάνοδο σε ρυθμούς ανάπτυξης για τους οποίους κάποιοι παλέψαμε σκληρά.

Στα πλαίσια αυτά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης επαγγελματιών, αλλά και σεμινάρια «δια ζώσης για την ενημέρωσή τους.

Επιπλέον η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξόπλισε το Κέντρο Υγείας της Τήνου με δυο προκατασκευασμένους ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ISOBOX εμβαδού 15,86m² και 6,76m² αντίστοιχα και επίσης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας έναντι της πανδημίας και με έναν αναπνευστήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σταθερή και φορητή λειτουργία σύμφωνα με ISO 80601-2-72, κατόπιν συγκεκριμένων προδιαγραφών που υποδείχθηκαν στην Περιφέρεια από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Επίσης έχουν παραγγελθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι κάψουλες μεταφοράς ασθενών που θα χορηγηθούν στο ΕΚΑΒ και θα συντελέσουν στην ασφαλή αερομεταφορά υπόπτων ή διαπιστωμένων κρουσμάτων COVID 19. Όλα αυτά γίνονται με απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία, αλλά και προς του επισκέπτες του νησιού μας και με πλήρη επίγνωση ότι θα πρέπει σιγά αλλά σταθερά και μεθοδευμένα να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, μιας και τα νησιά μας στηρίζονται στον τουρισμό που είναι ο βασικός παράγοντας της οικονομικής τους ανάπτυξης.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι δεν είχαμε κρούσματα στο νησί μας.

Τη στιγμή αυτή πρέπει να μιλάμε συντονισμένα, όλοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς, με στόχο να προβάλουμε τα θετικά πρόσημα που έχουμε κερδίσει, για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες που ξεκινάνε μια σεζόν σε πρωτόγνωρες συνθήκες και παράλληλα να απαιτούμε για τα περισσότερα, στους αρμόδιους φορείς και στα κέντρα λήψης απόφασης και όχι στα τηλεοπτικά κανάλια.

Χάρηκα μιας και στην σημερινή συνάντησή μου με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, πήρα σαφή διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Υγείας της Τήνου θα ενισχυθεί σύντομα με ιατρικό προσωπικό.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και πρωτίστως ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την υγεία των νησιωτών και των επισκεπτών μας, ΜΟΧΘΩΝΤΑΣ για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην κανονικότητα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -