Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Cocktails στο παραθύρι – Take Away & Delivery

Δεδομένων των σημερινών συνθηκών άρσης μέτρων και της περιόδου που καλούμαστε όλοι μας να διανύσουμε, θέλουμε να παραμείνετε όλοι ασφαλείς.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να σας συνοδέψουμε στις όμορφες καλοκαιρινές σας στιγμές. 

Η ομάδα των Three Donkeys αποφάσισε να φέρει το bar στο σπίτι σας και να σας συνοδεύει καθημερινά από τις 18:00 έως τις 23:00 μέσα από μια επιλεγμένη κάρτα cocktails  παραμένοντας δίπλα στους Τηνιακους μας φίλους. 

Θα σας περιμένουμε στο παραθύρι του @threedonkeys για τ’αγαπημένα σας κοκτέιλ στο χέρι! 

Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε σε μορφή 500ml από 5 επιλεγμένες συνταγές (daiquiri, negroni, margarita, mai tai και rum fashioned), με δωρεάν διανομή από τη πόρτα μας, στη δίκη σας. 

Ραντεβού λοιπόν στο μπαλκόνι καθημερινά, ξεκινώντας από σήμερα Δευτέρα,  στις 18:00

Σας περιμένουμε!
We are social :Instagram @three_donkeys_bar

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As donkeys should, we’re kickin’ off from today with TAKE A W A Y! Εφόσον δεν μπορούμε ν’απολαύσουμε ακόμα τη παρέα σας όπως έχουμε συνηθίσει, θελήσαμε να σας συνοδέψουμε εμείς στις βόλτες σας 🐴💛🌴 Καθημερινά 18:00-23:00, θα σας περιμένουμε στο παραθύρι του @threedonkeys για τ’αγαπημένα σας κοκτέιλ στο χέρι! (swipe left για μενού) Ραντεβού λοιπόν στο μπαλκόνι! #κοκτειλστοπαραθυρι #grogtogo #stubborntales #brayforme #jackandjennies #threedonkeysbar #tinos #tinosisland #infotinos #tinoscyclades #tinostoday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Three Donkeys (@three_donkeys_bar) στις

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -