Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Θύμαινα και Τήνος γεφυρώνουν την απόσταση και γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά

Δημοτικό Σχολείο Θύμαινας

Μετά από την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε στο νησί μας σύσσωμη την ομάδα του σχολείου, τους μαθητές, τις μαθήτριες όλων των τάξεων, τους γονείς και κηδεμόνες τους, καθώς επίσης και τους/τις εκπαιδευτικούς τους. Η εμπειρία μοναδική, οι εικόνες πρωτόγνωρες για τα παιδιά του σχολείου μας. Παιδιά που ήρθαν να μας γνωρίσουν από κοντά πάρα τον άστατο καιρό, που μας αγκάλιασαν με την παρουσία τους, που θέλησαν να επισκεφθούν αυτή τη μικρή κουκίδα στο Αιγαίο, αποδεικνύοντας ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Εμπειρίες που βάζουμε στη φαρέτρα μας και βαθιά μες στην ψυχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων για τη διοργάνωση της τόσο όμορφης εκδρομής, για τη σημαντική χορηγία στο μικρό μας σχολείο, μα κυρίως για τα συναισθήματα που καλλιεργήθηκαν στα λιγοστά παιδιά του νησιού μας με το πέρας της.

Καλή αντάμωση λοιπόν! 👫🙏🏻🗺️

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -