Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου αφιερωμένου στον Άγιο Νικόλαο στην εμβληματική περιοχή Πανόρμου, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου, το οποίο ανοικοδόμησε η πολυμελής οικογένεια των αδελφών Γεωργιάδη, εις μνήμην του κεκοιμημένου αδελφού τους Νικολάου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, συνεχάρη τους αδελφούς και τις οικογένειες τους για αυτήν την φιλευσεβή σκέψη να ανοικοδομήσουν ένα Ιερό Παρεκκλήσιο και όπως είπε χαρακτηριστικά, «…κάθε φορά που ανοικοδομείται ένα Ιερό Παρεκκλήσιο, θεμελιώνεται μαζί του η Αγία Τράπεζα, έρχεται ο Ουρανός στην γή και η γή ανεβαίνει στον Ουρανό, καθώς απ’ αυτής θυσιάζεται ο Κύριος, ο οποίος με αυτή την θυσία Tου, επανέφερε τον Άνθρωπο στην αιωνιότητα και στον Παράδεισο».

Τέλος ευχήθηκε, ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης όχι μόνον όσων ταξιδεύουν στις θάλασσες, αλλά και όσων ταξιδεύουν στην θάλασσα της ζωής, να τους προστατεύει, να τους χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και να αναπαύονται μετά των Αγίων οι κεκοιμημένοι οικογενείς τους.

Εν συνεχεία η οικογένεια παρέθεσε, παραδοσιακή δοχή προς όλους τους παρευρεθέντες.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -