Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τηλεδιάσκεψη για οριστική επίλυση των προβλημάτων του Βιολογικού Τήνου

Τηλεδιάσκεψη για την επίλυση των προβλημάτων δυσλειτουργίας του Βιολογικού είχε ο Δήμαρχος Τήνου και στελέχη του Δήμου Τήνου με την Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Τήνου

Σήμερα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης κ. Ζαχαρία Γιαννησοπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Πέτρο Μαρκουίζο και στελέχη της Τ.Υ. συμμετείχαμε σε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ΜΟΔ Α.Ε. (MOU S.A.) (Τεχνική Γραμματεία Λυμάτων), αναφορικά με την ουσιαστική και οριστική επίλυση των προβλημάτων δυσλειτουργίας του Βιολογικού.

Ένα έργο που ανεξαρτήτως προθέσεων και ευθυνών, ενώ είχε δρομολογηθεί πριν 20 χρόνια, δυστυχώς «κόλλησε» στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και κυρίως να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα δημιουργίας των απαραίτητων υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -