Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τίμησαν το 1821 στον Πύργο Τήνου

Την ημέρα της 25ης Μαρτίου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύργου Τήνου τίμησαν την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Οι μαθητές μας έκαναν παρέλαση από το Δημοτικό Σχολείο μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου παρακολουθήσαμε τη δοξολογία και έπειτα συγκεντρωθήκαμε στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από την Αντιδήμαρχο Τριανταφύλλου Νικολέττα, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πανόρμου Πρίντεζη Σωτήρη, από τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Πύργου Τήνου και από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του Πύργου. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η σχολική μας γιορτή με το χρονικό της επανάστασης της 25ης Μαρτίου, με ποιήματα, με τραγούδια και χορευτικά από τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρακολούθησαν τη γιορτή καθώς και εκείνους που συνέβαλαν με την πολύτιμη βοήθεια τους!

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -