Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Την Τήνο επισκέφτηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας και ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ

Γραφειο τυπου Δήμου Τήνου

Η θωράκιση της δημόσιας υγείας και η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας αποτέλεσαν το αντικείμενο συνάντησης που είχαμε με την αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, τον Διοικητή 2ης ΔΥΠΕ κο Χρήστο Ροιλό στο Δημαρχείο.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Κέντρο Υγείας με τη Διοίκηση και υπαλλήλους, παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε έμφαση στη δημιουργία ξενώνων για τους γιατρούς, καθώς και στα κίνητρα του νέου νόμου για τις μετακινήσεις ιατρών.

Η ουσιαστική συνεργασία Πολιτείας με την Τοπική αυτοδιοίκηση και η πολιτική βούληση για στήριξη των δημόσιων συστημάτων υγείας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στις τοπικές μας κοινωνίες.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -