Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Σύριζα Τήνου: “Ο Τηνιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται και αυτό ενοχλεί”

Σύριζα Τήνου: “Ο Τηνιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται και αυτό ενοχλεί”

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Τηνιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται και αυτό ενοχλεί!

Ενοχλεί την κυβέρνηση που προτάσσει την καταστολή για τους αδύναμους.Ενοχλεί τους «επενδυτές» οι οποίοι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!

Την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου για  μια ακόμη φορά ο κ. Χρυσοχοΐδης και η παρέα του, εν μέσω πανδημίας, θα στείλουν στο νησί μας αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν τον αγώνα των Τηνιακών που θέλουν να διατηρήσουν ανέγγιχτο το Τηνιακό τοπίο, αποτρέποντας για ακόμη μια φορά να πέσουν μπετά στην περιοχή ιδιαίτερου κάλλους «Πολέμου ο Κάμπος» πάνω από τη δεύτερη Εύρεση στα Υστέρνια. Για  μια ακόμη  φορά ο «επενδυτής» βρίσκει την ευκαιρία και εκμεταλλευτεί τα μέτρα περιορισμού  λόγω πανδημίας, για να συνεχίσει την εγκατάσταση των τεράτων από μέταλλο και τσιμέντο.

Καταγγέλλουμε λοιπόν την κυβέρνηση και την πολιτική καταστολής που έχει επιλέξει σε πλατείες, δρόμους, λιμάνια και βουνά. Όπου υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που αγωνίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Καταγγέλλουμε μια κυβέρνηση που εκφοβίζει πολίτες από την μια και από την άλλη παρέχει προστασία σε ιδιώτες με την ελληνική αστυνομία σε ρόλο σεκιουριτά! Την ελληνική αστυνομία που πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, την ελληνική αστυνομία που πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και να του παρέχει ασφάλεια και όχι στα βουνά για να προστατεύει τα συμφέροντα ιδιωτικών εταιριών.

Καταγγέλλουμε τον κ. Χατζηδάκη που έφερε ένα καταστροφικό για το περιβάλλον νομοσχέδιο  και τους βουλευτές την ΝΔ (και κυρίως τους βουλευτές Κυκλάδων) που το ψήφισαν και το έκαναν νόμο του κράτους μας.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει την αποστολή μονάδων καταστολής προς το νησί μας και ενάντια σε ανθρώπους που διεκδικούν ειρηνικά το δικαίωμα στην μη καταστροφή του τόπου που ζουν και εργάζονται.

Είμαστε δίπλα στους φίλους μας , δίπλα στους συμπολίτες  μας, πάνω σε βουνά και σε λιμάνια ,σε συλλαλητήρια και όπου αλλού χρειαστεί για να αποτρέψουμε την καταστροφή αυτού του χειροποίητου νησιού.
Για την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τηνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
few clouds
13.6 ° C
13.8 °
12.2 °
67 %
5.7kmh
20 %
Σα
13 °
Κυ
12 °
Δε
10 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -