Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Τήνος – 10 ταξί μπορούν να γίνουν 9θέσια

Τήνος – 10 ταξί μπορούν να γίνουν 9θέσια

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των ιδιοκτητών ταξί γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή της σχετικής πρόσκλησης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελείως διαφορετική εικόνα λαμβάνουν τα ταξί στο Νότιο Αιγαίο, με τα συμβατικά να αντικαθίστανται από 6θέσια και 9θέσια. Η εισαγωγή των πολυθέσιων ταξί έγινε πραγματικότητα προχθες, Τρίτη 29 Μαρτίου, μετά την υπογραφή της σχετικής πρόσκλησης από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Για την Τήνο, σύμφωνα με την πρόσκληση υπάρχουν στο νησί 26 ταξί με τον αριθμό των ταξί που μπορούν να μετατραπούν σε 9θέσια να είναι 10.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα με αφετηρία το Νότιο Αιγαίο που αποτελεί το επιστέγασμα της στενής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έξι εβδομάδων να καταθέσουν αίτηση στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου αντίστοιχα για τα νησιά-έδρες των Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Οι προϋποθέσεις

Η αίτηση υποβάλλεται αυτοτελώς για κάθε άδεια κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. Ταξί αυτοκινήτου από τον ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη του Ε.Δ.Χ. Ταξί αυτοκινήτου ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του. Σε περίπτωση περισσότερων του ενός ιδιοκτήτη επί μίας αδείας Ε.Δ.Χ. Ταξί αυτοκινήτου, την αίτηση καταθέτει ένας εξ αυτών ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, συνυποβάλλοντας και τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις των λοιπών συνιδιοκτητών.

Φυσικό ή νομικό πρόσωπο που κατέχει κατά πλήρη κυριότητα περισσότερες της μίας άδειες κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ Ταξί αυτοκινήτων στην ίδια έδρα μπορεί να υποβάλει μόνο ένα αυτοτελές αίτημα.

Φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι δικαιούχος ιδανικού μεριδίου σε περισσότερες από μια άδειες κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ Ταξί αυτοκινήτων στην ίδια έδρα, μπορεί να υποβάλει αίτημα αυτοτελώς για κάθε άδεια Ε.Δ.Χ. Ταξί αυτοκινήτου στην οποία είναι συνιδιοκτήτης.

Για να γίνει δεκτή η αίτηση, η σχετική άδεια κυκλοφορίας του Ε.Δ.Χ Ταξί δεν πρέπει να τελεί υπό καθεστώς προσωρινής ανάκλησης, κατά το χρόνο λήξης υποβολής των αιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
11.1 ° C
11.8 °
10.4 °
76 %
6.2kmh
75 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -