Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τήνος Αλλάζουμε – H απαράδεκτη κατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου και η αδιαφορία Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής

Κανένα «έργο βιτρίνας», δεν μπορεί να κρύψει την απαράδεκτη κατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου του νησιού μας, που ταλαιπωρεί καθημερινά όλες και όλους μας και σε αρκετές περιπτώσεις θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Τήνου. 

Αντιθέτως, η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Ζαννάκη Αλαβάνου, με διαδικασίες και προδιαγραφές ποιότητας που κανείς δεν γνωρίζει και εργασίες που έγιναν χωρίς σήμανση και κανόνες ασφαλείας, αναδεικνύει σε όλη της την έκταση την  αδιαφορία του Δημάρχου για την συντήρηση του οδικού δικτύου και την ανυπαρξία έργων βελτίωσης του.   

Πρόκειται για μία από τις αιτίες που έχουν οδηγήσει την Τήνο, τα τελευταία χρόνια, σε  συνεχή παρακμή,  με καθημερινά προβλήματα και δυσλειτουργίες, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, περιορίζουν τις προοπτικές του νησιού μας και   αποδεικνύουν ότι η Δημοτική Αρχή  είναι απολύτως ανεπαρκής να ανταποκριθεί ακόμα και σε βασικές ανάγκες μας τόπου μας. 

Όσοι διαχειρίζονται το Δήμο μας, δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα. Όχι μόνο δεν έθεσαν την Τήνο σε τροχιά βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, αλλά αφήνουν το νησί μας αποδυναμωμένο.    

Για την Αναστασία Ψάλτη και το συνδυασμό «Αλλάζουμε», η βελτίωση και συντήρηση του Δημοτικού οδικού δικτύου, σε ετήσια βάση, αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητα. Στην Τήνο, στις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, αξίζουν πολύ περισσότερα και πολύ καλύτερα. Eίμαστε αποφασισμένοι, όχι μόνο να τα διεκδικήσουμε, αλλά και να τα επιτύχουμε.   

ΥΓ Όταν μετά από 4 χρόνια έχει να δείξεις ένα μόνο έργο οδοποιίας, τι να σου κάνει και το drone….

Τήνος 6 Απριλίου 2023

Γραφείο Τύπου «Αλλάζουμε» 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -