back to top

Τήνος – Άλλο ένα βραβείο για την “Μαραθιά”

Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 4 Απριλίου στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία”, σε μια τελετή που συνδύασε την λάμψη με την ενσυναίσθηση αλλά και την αυτογνωσία, καθώς ήταν αφιερωμένη στο παγκόσμιο γαστρονομικό κίνημα Zero Food Waste. Ήταν μια πρωτοβουλία που χαιρετήθηκε με ενθουσιασμό από τρεις κορυφαίους σεφ του πλανήτη και η οποία βρήκε ιδανική εφαρμογή στο κλείσιμο της βραδιάς με ένα αξέχαστο δείπνο φτιαγμένο από “σκουπίδια”.

Βραβείο, για ακόμα μια χρονιά, παρέλαβε το εστιατόριο “Μαραθιά” από το νησί της Τήνου στην κατηγορία Τop Notch.

Η τοποθέτηση της Μαραθιάς



Τι μεγάλη χαρα και τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους συναδέλφους! Η Μαραθιά φέτος γίνεται 20 χρόνων. 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, υπομονής, επιμονής και εξέλιξης. Οι άνθρωποι που δούλεψαν γι αυτό αποτελούν την καρδιά της. Μεγάλος σταθμός στην πορεία μας η κουβέντα που είχα με τον αγαπητό Στέφανο Μαραγκό το 2012 και η προσθήκη του στο ρόστερ της κουζινα μας με τον Γιαννη Απεργη δίπλα του. Πήγαμε τη Μαραθια αρκετά βήματα παρακάτω. 2022, μια δεκαετία μετά και το ταξίδι συνεχίζεται με αλλαγές, εξέλιξη, όπως η ίδια η ζωή! Στο τιμόνι της κουζίνας μας ο εξαιρετικός Μιχαλης Μαρθας [Μαρ(α)θ(ι)ας, sic] και δίπλα του ο αεικίνητος Βαλαντης Τσακαλιδης! Στέφανε και Γιαννη σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα νέα σας εγχειρήματα και σας ευχαριστώ για όλα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, Ευριπιδη(ο άλλος μεγάλος σταθμός), Μιχάλη – Βαλαντη, η Μαραθιά πλέει μεθ´ ορμής ακαθέκτου!

 Κυκλάδες – Τήνος – Χώρα, Άγ. Φωκάς

 22830/23249
 www.marathiatinos.gr/
Ιδιοκτήτης: Μαρίνος Σουράνης
Σεφ: Μαρίνος Σουράνης

Μαραθιά - Χρυσοί Σκούφοι

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, σερβίρει σε κομψό deck πάνω στο κύμα, με θέα τον απέραντο ορίζοντα και τη Χώρα της Τήνου, αλλά και σε δροσερή αυλή. Η κουζίνα προτείνει πιάτα από την τηνιακή και την ευρύτερη κυκλαδίτικη παράδοση. Highlight του μενού αποτελούν τα ψάρια που ωριμάζει ο ιδιοκτήτης Μαρίνος Σουράνης με εξαιρετική επιμέλεια και γνώση, αλλά και το δικό του αβγοτάραχο από επιλεγμένα ψάρια. Σέρβις υψηλού επιπέδου.



Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Τήνος – Άλλο ένα βραβείο για την “Μαραθιά”

Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 4 Απριλίου στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία”, σε μια τελετή που συνδύασε την λάμψη με την ενσυναίσθηση αλλά και την αυτογνωσία, καθώς ήταν αφιερωμένη στο παγκόσμιο γαστρονομικό κίνημα Zero Food Waste. Ήταν μια πρωτοβουλία που χαιρετήθηκε με ενθουσιασμό από τρεις κορυφαίους σεφ του πλανήτη και η οποία βρήκε ιδανική εφαρμογή στο κλείσιμο της βραδιάς με ένα αξέχαστο δείπνο φτιαγμένο από “σκουπίδια”.

Βραβείο, για ακόμα μια χρονιά, παρέλαβε το εστιατόριο “Μαραθιά” από το νησί της Τήνου στην κατηγορία Τop Notch.

Η τοποθέτηση της Μαραθιάς



Τι μεγάλη χαρα και τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους συναδέλφους! Η Μαραθιά φέτος γίνεται 20 χρόνων. 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, υπομονής, επιμονής και εξέλιξης. Οι άνθρωποι που δούλεψαν γι αυτό αποτελούν την καρδιά της. Μεγάλος σταθμός στην πορεία μας η κουβέντα που είχα με τον αγαπητό Στέφανο Μαραγκό το 2012 και η προσθήκη του στο ρόστερ της κουζινα μας με τον Γιαννη Απεργη δίπλα του. Πήγαμε τη Μαραθια αρκετά βήματα παρακάτω. 2022, μια δεκαετία μετά και το ταξίδι συνεχίζεται με αλλαγές, εξέλιξη, όπως η ίδια η ζωή! Στο τιμόνι της κουζίνας μας ο εξαιρετικός Μιχαλης Μαρθας [Μαρ(α)θ(ι)ας, sic] και δίπλα του ο αεικίνητος Βαλαντης Τσακαλιδης! Στέφανε και Γιαννη σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα νέα σας εγχειρήματα και σας ευχαριστώ για όλα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, Ευριπιδη(ο άλλος μεγάλος σταθμός), Μιχάλη – Βαλαντη, η Μαραθιά πλέει μεθ´ ορμής ακαθέκτου!

 Κυκλάδες – Τήνος – Χώρα, Άγ. Φωκάς

 22830/23249
 www.marathiatinos.gr/
Ιδιοκτήτης: Μαρίνος Σουράνης
Σεφ: Μαρίνος Σουράνης



Μαραθιά - Χρυσοί Σκούφοι

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, σερβίρει σε κομψό deck πάνω στο κύμα, με θέα τον απέραντο ορίζοντα και τη Χώρα της Τήνου, αλλά και σε δροσερή αυλή. Η κουζίνα προτείνει πιάτα από την τηνιακή και την ευρύτερη κυκλαδίτικη παράδοση. Highlight του μενού αποτελούν τα ψάρια που ωριμάζει ο ιδιοκτήτης Μαρίνος Σουράνης με εξαιρετική επιμέλεια και γνώση, αλλά και το δικό του αβγοτάραχο από επιλεγμένα ψάρια. Σέρβις υψηλού επιπέδου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου