Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Αναβολή εκδήλωσης

Η προγραμματισμένη πολιτιστική εκδήλωση, στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου, για την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, ” ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ, ΠΟΙΗΜΑΤΑ 1968-2018 του Αλέκου Φλωράκη” , ενταγμένη στο Φεστιβάλ Δήμου Τήνου αναβάλλεται στο εγγύς μέλλον, μετά την ανακοίνωση, των, Ιεράς Μητρόπολης Σύρου-Τήνου, Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κεχροβουνίου, για τη διοργάνωση της πνευματικής εκδήλωσης επί τη επετείω 200 ετών, από του Οράματος της Οσίας Πελαγίας ( 1822-2022 ), την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, ώρα 20.00, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Το Φεστιβάλ Δήμου Τήνου, η Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας, οι διοργανωτές και οι ομιλητές της αναβληθείσης παρουσίασης των ποιημάτων του Αλέκου Φλωράκη ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Πνευματική Εκδήλωση επί τη επετείω 200 ετών, από του Οράματος της Οσίας Πελαγίας και καλούμε τον πιστό λαό της Τήνου να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Τήνος, 15 Ιουλίου 2022, Εμμανουήλ Σώχος, Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -