Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τήνος/Απ’ τα χεράκια της μαμάς

Μία πολύ όμορφη & δημιουργική σεζόν ολοκληρώνεται στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δημήτρη Πανέλη με την παρουσίαση της ομάδας ενηλίκων με τίτλο «Απ’ τα χεράκια της μαμάς». Πρόκειται για έξι πρωτότυπες ιστορίες γυναικών της Τήνου, τοποθετημένες σε ένα αγαπημένο χωριό του νησιού μας. Οι ιστορίες της ομάδας προέκυψαν ύστερα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις υποκριτικής & σεμιναρίων σεναρίου που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα Οκτώβριος – Απρίλιος στο εργαστήρι μας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/04 στην αίθουσα του συλλόγου γυναικών πίσω από το Ι.ΤΗ.Π στη διεύθυνση Παναιτίου Ναυάρχου 10 στις 19:15. Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ύστερα από την απαραίτητη κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 6909148182. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι: Άννα Πιπέρη, Κατερίνα Βαρυπάτη, Κατερίνα Κουπατσάρη, Μαρία Δεσύπρη, Πόπη Βλαχάκη, Σταυρούλα Τζούρα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ του συλλόγου γυναικών Τήνου, ο οποίος αγκάλιασε & φιλοξένησε από την αρχή της σεζόν την ιδέα της δημιουργίας του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, το οποίο λειτούργησε με τρία τμήματα (παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων) και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς & μεγάλους στο νησί μας να έρθουν σε επαφή με πολλά & διαφορετικά είδη τέχνης, καλλιεργώντας έτσι το έδαφος για ακόμα περισσότερες πολιτιστικές δημιουργίες στο μέλλον.

Το καλλιτεχνικό μας εργαστήρι ανανεώνει το ραντεβού του για τον ερχόμενο Οκτώβρη & σας περιμένει να κλείσουμε μαζί αυτή την όμορφη & δημιουργική σεζόν!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πανέλης 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -