Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τήνος: Απαγορευτικό από Ραφήνα – Κανονικά από Πειραιά

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα πελάγη έχουμε απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας προς τα νησιά. Κανονικά ωστόσο πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της Fast Ferries

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές πλόων των πλοίων μας Θεολόγος Π. – Fast Ferries Andros – Αικατερίνη Π. τα δρομολόγια του σήμερα Πέμπτη, 19/5 από την Ραφήνα προς τα νησιά και από τα νησιά προς τη Ραφήνα δεν εκτελούνται.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

email – aiolostours@gmail.com

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -