Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Απόγευμα Παρασκευής στον Κήπο του Κοινωνώ

Παρασκευή 13.5.2022
After Palaphaitos

εικαστική εγκατάσταση  και βραδιά ποίησης/ηχοτοπίων του Αurèce Vettier Κήπος του Κοινωνώ

Παρασκευή και 13 Μαΐου σας περιμένουμε στον Κήπο  toy Κοινωνώ, Καρόλου Βιτάλη 5( δίπλα στο Μυρτιλο) για την έκθεση του γάλλου εικαστικού και λάτρη της Τήνου, aurèce vettier. Στο πλαίσιο του residency Four Plus One Elements του Κοινωνώ the tinos Gathering, εμπνευσμένος από την πρακτική του Παλαίφατου (4ος αιώνας π.Χ.), ο οποίος επιχειρούσε να δώσει μια λογική εξήγηση στους μύθους, ο Paul μελέτησε τον μύθο του Αιόλου και τον περίφημο “ασκό των ανέμων” που είχε στην κατοχή του, και κατασκεύασε τη Δηϊοπεία, μια μηχανή μέτρησης του αέρα, με την οποία συνέλεξε μετρήσεις από διαφορετικά σημεία της Τήνου κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων.

Στη συνέχεια οπτικοποίησε τα δεδομένα που μάζεψε, σκαλίζοντας τα σχήματα του αέρα σε πλάκες μαρμάρου. Το έργο του ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία μιας καλλιτεχνικής έκδοσης που περιέχει το έργο που δημιούργησε και τα ποιήματα που έγραψε εξ ολοκλήρου στην Τήνο.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, 19:30
Κήπος της Συκιάς,Καρόλου Βιτάλη 5
Έκθεση και ανάγνωση ποίησης από τον aurèce vettier
Live Ηχοτοπία από τον Steve Bates

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του residency μπορείτε να βλέπετε στο site kinono.gr καθώς και στα social media @kinono the tinos gathering

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -