Η Τήνος κέρδισε εντυπώσεις στο Μιλάνο

Στην διεθνή έκθεση BIT 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο βρέθηκε η Τήνος κερδίζοντας τις εντυπώσεις κοινού και επαγγελματιών του τουρισμού διεθνώς!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με ουσιαστική παρουσία και συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τηνου συμμετείχε στη Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού BIT2020 του Μιλάνο από τις 9 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Η Bit αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις που διεξάγονται παγκοσμίως καθώς συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό tour operators, travel bloggers, δημοσιογράφους αλλά και κοινό που προγραμματίζει τα επόμενα ταξίδια του.

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Bit προωθεί τη συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων λήψης αποφάσεων τουρισμού, των έμπειρων της τουριστικής βιομηχανίας και των προσεκτικά επιλεγμένων αγοραστών από τις γεωγραφικές περιοχές με τον υψηλότερο ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης.Επιπλέον, η Bit τα τελευταία χρόνια προωθεί το πρόγραμμα Bit Hosted Buyers.

Η έκθεση επενδύει στην προσέλκυση πάνω από 1500 tour operators ώστε να δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να συνάψουν επαγγελματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω πλατφόρμας δημιουργείται ένα πρόγραμμα συναντήσεων μεταξύ αγοραστών (Hosted buyers) και εκθετών.Στην Bit 2020 συμμετείχαν πάνω από 1.300 εκθέτες και 1.500 Ιταλοί και ξένοι Buyers από 67 χώρες.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν 1.950 press operators ενώ το κοινό ξεπέρασε τους 43.000. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, διοργανώθηκαν 141 συνέδρια και σεμινάρια στα οποία παρευρέθηκαν πάνω από 7.000 συμμετέχοντες.

Η Έκθεση, για άλλη μια χρονιά, εκπλήρωσε την ανάγκη των επαγγελματιών τουρισμού να εμβαθύνουν περισσότερο στην ανάλυση της τουριστικής αγοράς .

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter