Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Τήνου έκανε γνωστό ότι το Πράσινο Ταμείο έδειξε προθυμία για να χρηματοδοτήσει στις αρχές του 2023 την αναβάθμιση της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης. Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου.

Είναι μεγάλη η χαρά μας για την προθυμία του Πράσινου Ταμείου να χρηματοδοτήσει στις αρχές του 2023 την αναβάθμιση της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης.

Την εμβληματικότερο οδό της Ορθοδοξίας, που διασχίζουν πεζοί ή γονυπετείς εκατομμύρια επισκέπτες για να βρεθούν στην αγκαλιά της Παναγίας.

Με τον τρόπο αυτό στοχεύουμε στην ανάπλαση και αισθητική αναβάθμιση, πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση, καθώς και σε συγκοινωνιακή ρύθμιση, ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Συνεχίζουμε με επιμονή και συνέπεια να διεκδικούμε κάθε διαθέσιμη χρηματοδότηση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο νησί μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -