Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Δελτίο Τύπου “Ενωμένοι για το νησί μας”

Σήμερα μια μαύρη μέρα για όλους τους επαγγελματίες της εστίασης τόσο στην Τήνο όσο και πανελλαδικά που παραδίδουν στον υπουργό ανάπτυξης τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους, διάλεξε η Δημοτική Αρχή πριν από λίγο κατά την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής να απορρίψει το αίτημα μας για μείωση 20% όλων των Δημοτικών τελών.

Η πρόταση μας αποσκοπούσε στο να ανακουφίσει στο μέτρο του εφικτού Δημότες και επιχειρηματίες τα πορτοφόλια των οποίων μετρούν αιματηρές απώλειες τους τελευταίους μήνες λόγω των συνεπειών της πανδημίας. Η «ευαισθησία» του Δημάρχου μας απέναντι στην πρόταση αποτυπώθηκε στην απάντηση του: -«Σεβόμενος την πανδημία προτείνω τη μη αναπροσαρμογή»

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Υ.Γ. 1 Αρκετοί Δήμοι μείωσαν τα τέλη τους έως και 40% όπως η Σκιάθος και η γειτονική μας Σύρος

Υ.Γ.2 Το παράδοξο είναι ότι τα έσοδα των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου Τήνου παρουσιάζουν αύξηση 400.000 ευρώ που οφείλεται στην διόρθωση των αδήλωτων τετραγωνικών.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -