Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Δελτίο τύπου “Ενωμένοι για το νησί μας”

Σεβασμιώτατε Ιωσήφ Πρίντεζη

Με χαρά και προσδοκίες το νησί της πίστης, και του πολιτισμού, η Τήνος μας, σας καλοσορίζει, ως το νέο Ποιμενάρχη της Καθολικής Εκκλησίας μας στο νησί. Οι ευχές μας, σας συνοδεύουν στην επίτευξη του ποιμαντικού και πνευματικού έργου που η Εκκλησία σας κάλεσε να προσφέρετε. Ως λευίτης προσιτός, διαλλακτικός και δοτικός, θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των αρμονικώς συμβιούντων χριστιανών του νησιού μας, ανεξαρτήτως δόγματος. Αναμένουμε την έλευσή σας προκειμένου να συνεργαστούμε για το κοινό  καλό των Τηνίων πολιτών, και έμπρακτα με το σφρίγος της νεότητας σας να εμνεύσετε την τοπική Εκκλησία και να την ωθήσετε σε δρόμους πνευματικής ανάπτυξης. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας οδηγεί.

Παράλληλα εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Σεβασμιώτατο Νικόλαο Πρίντεζη για τη μεστή και καρποφόρα 27ετή πολυδιάστατη πνευματική και ποιμαντική δραστηριότητα του στην Τήνο. Ευχόμαστε να συνεχίσει την προσφορά του στην Εκκλησία που τόσο την έχει ανάγκη στις μέρες μας.

Για την παράταξη “Ενωμένοι για το νησί μας”

Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφία
Παναγιώτης Κροντηράς

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -