Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος- Δελτίο τύπου συνδυασμού “Ενωμένοι για το νησί μας”

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Δυστυχώς για την Τήνο η παρούσα διοίκηση Σιώτου, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, πολλαπλώς και στο μέγιστο βαθμό, ανίκανη και ανεπαρκής. Χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον για το σήμερα και το αύριο του νησιού μας. Προσανατολισμένη στο επικοινωνιακό παιχνίδι των επιδερμικών εντυπώσεων και στο ατομικό και παραταξιακό συμφέρον των λίγων φίλων και κολλητών.

Διαχείριση τυχαία, ευκαιριακή και αποσπασματική χωρίς σχέδιο και όραμα. Ανεπαρκείς ακόμα και στη στοιχειώδη εξασφάλιση της συντήρησης και λειτουργίας των βασικών υποδομών. Σε διάστημα σχεδόν 5ετίας δημοτικής αρχής Σιώτου τα όποια έργα είναι σε επίπεδο διακηρύξεων και εξαγγελιών. “βλέποντας και κάνοντας”.

Απτό παράδειγμα και αποκορύφωμα αδράνειας, απραξίας και η περίπτωση του Δημοτικού Σφαγείου

Αφέθηκε στην τύχη του για 3,5 χρόνια χωρίς καμίαανταπόκριση και συνεννόηση με την τράπεζα που είχε χορηγήσει το δάνειο για την κατασκευή του. Καμίασυνέχεια στις διαπραγματεύσεις με την τράπεζα που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη διοίκηση της Δημοτικήςεπιχείρησης.  Ουδεμία αντίδραση και στην προσφυγή της τράπεζας στη δικαιοσύνη. Έτσι προέκυψε αβίαστα η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου. 

Αναγκαστική κατάσχεση λοιπόν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Σύρου και μεταβίβαση των επιχειρηματικών απαιτήσεων της Eurobank Α Ε στην Mexicofinance dac με έδρα το Δουβλίνο, η οποία με τη σειρά της ανέθεσε τη διαχείριση των επιχειρηματικών απαιτήσεων στην εταιρεία do Value Greece με έδρα την Αθήνα. 

Τόσο είναι το ενδιαφέρον της διοίκησης Σιώτου για τα τεκταινόμενα, ώστε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΣΦΕΤ της 30ης Σεπτεμβρίου ουδείς αιρετός της παράταξής του παρέστη αν και στη θεματολογία της ήταν και η ψήφιση του προϋπολογισμού του έτους…. 2022!!!! Ίσως για να μπορέσει …. να λειτουργήσει το Ελαιοτριβείο!!!!

Ελπίζουμε μέχρι τον Μάιο που έχει οριστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του κτηρίου του σφαγείου να ακουστεί η πρόταση μας που κατατέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της επιχείρησης και ένα έργο που με τόσο κόπο απέκτησε το νησί μας να συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των αγροτών μας.

Ευελπιστούμε ότι στην ιστορία του νησιού δεν θα καταγραφεί με μελανά γράμματα  ότι δημοτική περιουσία κατασχέθηκε για χρέη.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -