Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Τήνος αγκαλιάζει την δενδροφύτευση

Παροχή 10.000 δενδρυλλίων στους συμπολίτες μας!!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους απανταχού συμπατριώτες μας, ότι το πρόγραμμα παροχής των δενδρυλλίων του φυτωρίου και του θερμοκηπίου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ», με την ευκαιρία της εορτής της Πρωτομαγιάς, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αν και ο προγραμματισμός μας προέβλεπε χρονοδιάγραμμα διανομής των νεαρών δενδρυλλίων από τις 4/5 έως τις 30/5 σύσσωμος ο Τηνιακός λαός προσήλθε την 4η Μαΐου και από τις 8πμ έως τις 5μμ της ίδιας ημέρας, κυριολεκτικά σήκωσε στα χέρια του, όλα τα δενδρύλλια.

Από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα του νησιού μας, προσήλθαν οι αγρότες και οι κάτοικοι του νησιού μας και δια αντιπροσώπων οι συμπατριώτες μας που βρίσκονται εκτός Τήνου και προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα για τον καθένα δενδρύλλια.

Μας εντυπωσίασε ο ενθουσιασμός και η διάθεση όλων .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Γίνεται φανερό ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των δενδρυλλίων και οι εγκαταστάσεις μας, θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Πολύ σύντομα με νέα ανακοίνωση, θα σας καλέσουμε να προμηθευτείτε τα φυτά που δημιουργήθηκαν από την συνεργασία του Συλλόγου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΗΝΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
light rain
7.5 ° C
7.8 °
7 °
49 %
6.7kmh
50 %
Τρ
9 °
Τε
12 °
Πε
14 °
Πα
15 °
Σα
15 °