Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Η Τήνος αγκαλιάζει την δενδροφύτευση

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Παροχή 10.000 δενδρυλλίων στους συμπολίτες μας!!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους απανταχού συμπατριώτες μας, ότι το πρόγραμμα παροχής των δενδρυλλίων του φυτωρίου και του θερμοκηπίου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ», με την ευκαιρία της εορτής της Πρωτομαγιάς, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αν και ο προγραμματισμός μας προέβλεπε χρονοδιάγραμμα διανομής των νεαρών δενδρυλλίων από τις 4/5 έως τις 30/5 σύσσωμος ο Τηνιακός λαός προσήλθε την 4η Μαΐου και από τις 8πμ έως τις 5μμ της ίδιας ημέρας, κυριολεκτικά σήκωσε στα χέρια του, όλα τα δενδρύλλια.

Από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα του νησιού μας, προσήλθαν οι αγρότες και οι κάτοικοι του νησιού μας και δια αντιπροσώπων οι συμπατριώτες μας που βρίσκονται εκτός Τήνου και προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα για τον καθένα δενδρύλλια.

Μας εντυπωσίασε ο ενθουσιασμός και η διάθεση όλων .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Γίνεται φανερό ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των δενδρυλλίων και οι εγκαταστάσεις μας, θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Πολύ σύντομα με νέα ανακοίνωση, θα σας καλέσουμε να προμηθευτείτε τα φυτά που δημιουργήθηκαν από την συνεργασία του Συλλόγου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΗΝΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -