Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Διαδικτυακό σεμινάριο “Hydrousa 2021”

Σας προσκαλούμε σε μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων ‘’HYDROUSA 2021’’ από την κοινότητα της HYDROUSA.  Οι διαδικτυακές συναντήσεις περιλαμβάνουν μια εισαγωγή στις βασικές πληροφορίες του έργου HYDROUSA, στη θεωρητική του προσέγγιση, στις μεθοδολογίες και στις δράσεις του, υποστηριζόμενες από διαδραστικές ενότητες με ερωτήσεις σχετικά με τις ξεχωριστές επιτόπιες εφαρμογές.

Την 1η Απριλίου,  17.00 EET (+2 GMT), συνεχίζουμε με το 2ο webinar της σειράς που εστιάζει στις εφαρμογές του έργου HYDROUSA στο νησί της Τήνου και τις τεχνολογίες πίσω από τα έργα HYDRO5 & HYDRO6: 2 καινοτόμα συστήματα αφαλάτωσης χαμηλού κόστους πάνω στις αρχές της εξάτμισης & της συμπύκνωσης για την άρδευση θερμοκηπίου με τροπικές καλλιέργειες και την παραγωγή βρώσιμου αλατιού στην περιοχή του Αγ.Φωκά και έναν συνδυασμό κυκλικών εφαρμογών στην οικοτουριστική μονάδα Tinos Ecolodge. 

Εκπρόσωποι απο τον Δήμο Τήνου, τις εταιρείες Radtke Biotechnik, PLANET & Alchemia Nova μαζί με συντονιστές του έργου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Impact Hub Athens θα αναπτύξουν τη συζήτηση γύρω από το όραμα του έργου, τις διαδικασίες και τις καινοτόμες τεχνολογίες. 

Στο Webinar θα συζητηθούν οι υπάρχουσες προκλήσεις, η πρόοδος των πιλοτικών εφαρμογών και οι ευκαιρίες και λύσεις προς ένα πιο κυκλικό μέλλον του νησιού!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

*Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

https://www.facebook.com/events/430000581434679/

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -