Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Τήνος/ Δήλωση διάψευσης από τον Κωνσταντίνο Αλβέρτη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Τις τελευταίες ημέρες , έχω διαπιστώσει ότι το άτομο μου έγινε επίκεντρο κακόβουλων σχολίων , τα οποία θεωρώ ότι σχετίζονται άμεσα με την επιλογή μου να πολιτευτώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης – Παναγιώτης Κροντηράς .

Δηλώνω ότι

Δεν γνωρίζω , δεν εμπλέκομαι , δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση για οποιοδήποτε έργο οδοποιίας έλαβε χώρο στην περιοχή μας .

Επομένως δεν υπάρχει καμία παρέμβαση απο εμένα .

Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μας που ως αρμόδιοι επιβλέποντες των δημοτικών έργων στον τόπο μας θα προλάμβαναν , θα διορθώναν και θα απέρριπταν οποιαδήποτε ενέργεια και τυχόν κακοτεχνία θα δημιουργούσε πρόβλημα σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας .

Σε αυτόν τον μικρό αλλά υπέροχο τόπο προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό , για εμάς και τα παιδιά μας . Πάντα είχα εμπιστοσύνη στην ορθή κρίση του κόσμου και στη δύναμη που έχει να εκλεγεί οποιονδήποτε θεωρεί άξιο και ικανό να τον εκπροσωπήσει αλλά και να μεριμνήσει για αυτόν !

Όσον αφορά τα μη ολοκληρωμένα έργα που πολλές φορές εχουν ψηφοθηρικό χαρακτήρα , θα τα ολοκληρώσει η νέα δημοτική αρχή η οποία θα εκλεγεί κατόπιν των δημοκρατικών διαδικασιών που ορίζει το Σύνταγμα από τους υπερήφανους Συμπολίτες μας .

Κωνσταντινος Αλβερτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -