Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Τήνος – Ευχαριστίες στους εθελοντές της Ιεράς Καρδίας του Εξωμβούργου

Τήνος – Ευχαριστίες στους εθελοντές της Ιεράς Καρδίας του Εξωμβούργου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά ο τηνιακός εθελοντισμός και η μεγάλη αγάπη των τηνιακών για την ΙΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ.

Ανταποκρινόμενοι  λοιπόν στο κάλεσμα μας  προσήλθαν εθελοντικά  25 άνδρες όλων των ηλικιών, οι οποίοι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της μεγάλης ζέστης, αλλά με πολύ χαρά -και ενθουσιασμό θα λέγαμε-,  καθάρισαν, άσπρισαν και γενικά περιποιήθηκαν όλους τους εξωτερικούς χώρους του Προσκυνήματος της ΙΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ στο Ξώμπουργο.

Προσήλθαν επίσης και δύο κυρίες, οι οποίες με την συνεπικουρία δύο καλογραιών φρόντισαν για την περιποίηση των εργαζομένων και για το κοινό γεύμα αγάπης και ευγνωμοσύνης που προσφέραμε .

Παρών επίσης και ο αεικίνητος υπεύθυνος ιερέας του προσκυνήματος ο π. Ιωσήφ, που έχει γίνει η ψυχή και η κινητήριος δύναμη του προσκυνήματος και τείνει πλέον να καθιερωθεί ως ο νέος πατέρας Βουτσίνος για την ΙΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ…

Η Δ.Ε του προσκυνήματος εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της σε όλους τους εθελοντές  από την Κώμη, τον Κρόκο, τον Σκαλάδο, τον Κουμάρο, την Βωλάξ, την Στενή, την Χώρα, τον Ταραμπάδο, τον Κάμπο, τον Άγιο Ρωμανό, ακόμη κι από τον Φαλατάδο και τον Μουντάδο !!!

Ευχαριστεί επίσης όλους τους τεχνίτες που αναλώθηκαν επί πολύ καιρό ώστε να επανατοποθετηθούν οι καμπάνες στο καμπαναριό της εκκλησίας μας που είχαν σιγήσει επί μακρόν. Οικοδόμοι, σιδεράδες, ηλεκτρολόγοι και  άλλοι τεχνικοί, δούλεψαν αφιλοκερδώς και επιτέλους η μεγάλη καμπάνα του Εξωμβούργου και οι δύο μικρότερες, χτυπούν και πάλι  προς δόξα του Κυρίου.

Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια εκείνα τα καταστήματα της Τήνου που πρόσφεραν υλικά και εργαλεία (ασβέστη, βούρτσες, πινέλα κλπ), καθώς και τα καταστήματα που πρόσφεραν γλυκίσματα, εδέσματα και ποτά για την φιλοξενία των εθελοντών και το κοινό γεύμα αγάπης. Δεν ξεχνάμε βέβαια και τον Καλλονιώτη ευλαβή της ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, που πρόσφερε το υπέροχο κατσικάκι που απολαύσαμε, και την ταβέρνα της Χώρας που το έψησε !!!

Ο εθελοντισμός μόνο χαρά δίνει, κυρίως σ΄ αυτόν που προσφέρει.

Ευχόμαστε να έχετε όλοι οι προσφέροντες, την σκέπη και την βοήθεια της ΙΕΡΩΤΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ

ΤΗΝΟΣ 25-5-22

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ

www.kantam.gr

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
11.1 ° C
11.8 °
10.4 °
76 %
6.2kmh
75 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -