Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τήνος/Ευχαριστήριο από το Serviam Café

Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους φίλους του serviam café κάθε ηλικίας που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτομαγιάς και κατέκλυσαν τον κήπο των Ουρσουλινών.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό περάσαμε μια θαυμάσια μέρα μαζί! Ευχαριστούμε θερμά το Φυτώριο “Μιχελης” και το Συλλόγο “Οι Φίλοι του Πρασίνου” που ομόρφυναν ακόμα περισσότερο το χώρο και μας έδωσαν την ευκαιρία να προμηθευτουμε υπέροχα λουλούδια και φυτά.

Υποσχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτερα οργανωμένοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να ενημερώσουμε επίσης ότι για το μήνα Μάιο και έως ότου οι οικοδομικές εργασίες που είναι σε εξέλιξη να ολοκληρωθούν το καφέ θα είναι ανοικτό μονάχα Σάββατο & Κυριακή (από τις 10.00 το πρωί και μετά).

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -