Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Ευχαριστήριο Συλλόγου Πίστη στο Lala Louza

Κανένας δρόμος δεν είναι μακρινός συντροφιά με έναν φίλο, όσο επώδυνος κι αν είναι, γιατί οι φίλοι ενωμένοι μπορούν πάντα να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της ΠΙΣΤΗΣ, οι γονείς και τα παιδιά, μέσω αυτής της επιστολής, θέλουμε να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την έμπρακτη στήριξη σας, με την παραχώρηση του beach bar lala louza, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία στις 24 Ιουλίου, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Η ηθική αναγνώριση της προσπάθειας μας, σε συνδυασμό με την απλόχερη υποστήριξη φίλων όπως εσείς, αποτελούν βάση και το ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε ακλόνητοι τον αγώνα, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και τις προσδοκίες όλων, με τελικό στόχο την αίσια έκβαση της περιπέτειας όλων των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -