Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα για τις επισκευές – συντηρήσεις σχολικών μονάδων

Με ανάρτηση που έγινε 19 Απριλίου, στη Διαύγεια του Δήμου Τήνου, εγκρίθηκε η το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου “Επισκευές – συντηρήσεις σχολικών μονάδων”, της αναδόχου εταιρίας. Έτσι ένα βήμα ακόμα έγινε για την επισκευή των σχολείων.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει εργασίες επισκευών – συντηρήσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τήνου αποσκοπώντας στην αποκατάσταση φθορών και στη βελτίωση των σχολικών μονάδων του Δήμου, από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων των σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες που θα εκτελεστούν στα Νηπιαγωγεία Τήνου αφορούν την αποξήλωση και την αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων στην περίφραξη. Παράλληλα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου προβλέπονται να πραγματοποιηθούν, αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα και τοπικοί εξωτερικοί χρωματισμοί των όψεων (όπου απαιτείται), στο νότιο νεοκλασικό κτίριο.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου οι εργασίες που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα, επισκευή κιγκλιδωμάτων εντός του προαυλίου χώρου του σχολείου και συγκεκριμένα, αντικατάσταση υπάρχουσας κουπαστής και ελαιοχρωματισμός κιγκλιδώματος στην ίδια απόχρωση, αποξήλωση και αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων στην περίφραξη και τέλος εργασίες μόνωσης δώματος στο διώροφο κτίριο, με τις κατάλληλες επιστρώσεις και επαλείψεις.

Σημειώνεται ότι το έργο θα εκτελεστεί βάσει της υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (ΠΝΑ) και του Δήμου Τήνου.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» ανέρχεται στα 158.462,08 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -