Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος – Εκδρομή Σωματείου Συνταξιούχων Κυκλάδων

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το σωματείο συνταξιούχων Κυκλάδων σας προσκαλεί:

Ελάτε να ζήσουμε μαζί ένα παραμύθι στην καρδιά της Ευρώπης

ΤΑΞΙΔΕΎΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΌΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΜΒΕΡΓΗ, ΣΕ ΤΟΠΊΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΌΠΩΣ ΕΚΕΊΝΑ ΤΟΥ ΑΛΣΑΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, Ή ΤΟΥ ΠΕΡΊΦΗΜΟΥ ΜΕΛΑΝΆ ΔΡΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΎ ” ΔΡΌΜΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ” , ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΈΣ ΚΩΜΟΠΌΛΕΙΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΜΑΡ, ΣΕ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΆ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΙΣΕΜ, ΤΟ ΟΜΠΕΡΝΑΙ, ΡΙΚΒΙΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ, ΔΙΑΠΛΕΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΉ ΛΙΜΝΗ ΚΟΣΤΑΝΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΉ ΠΟΛΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΡΑΓΔΑΙΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΈΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΈΣ !!!

ΠΕΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΙΣ 11/11/2022 ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ 18/11/2022 !!!

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΊΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 755 + 255 ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Παρακαλούμε να προσέλθετε για κρατήσεις θέσεων το συντομότερο δυνατό προκειμένου να πιστοποιήσουμε τα αεροπορικά εισιτήρια στο γραφείο συνταξιούχων (ΑΜΟΡΕ) !!

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ

ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ ΠΛΥΤΑ : 6972847768 & ΆΝΝΑ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ 6977244341

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -