Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τήνος/Έμαθαν μικρά “πράσινα μυστικά” οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος οι μαθητές και οι μαθήτριες της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου επισκέφθηκαν τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Πράσινου». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά φυτά, δέντρα, λουλούδια,  σπόρους και έναν υπέροχο λαχανόκηπο. Έμαθαν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μικρά  “πράσινα μυστικά” από τον ακούραστο κύριο Ιωάννη Ψάλτη. 

Μαζί φυτέψαμε τα δικά μας λουλούδια. Δώσαμε υπόσχεση να  τα προσέχουμε και να φροντίζουμε στο σχολείο μας και αργότερα ο καθένας στο σπίτι του.  Μετά την κοπιαστική δουλειά ήρθε η ώρα του παιχνιδιού και τι καλύτερο από κρυφτό μέσα σ’ αυτόν τον μικρό παράδεισο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Πράσινου» και ανανεώνουμε το ραντεβού πολύ σύντομα

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -