Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Εγγραφές νηπίων σχολικού έτους 2021-2022

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τήνου εγκρίθηκε οι εγγραφές νηπίων σχολικού έτους για το έτος 2021-2022.

Όπως αναφέρει το πρακτικό της συνεδρίασης και δημοσιεύτηκε στον Δήμο Τήνου:

Εγγράφονται άμεσα τα πρώτα 23 νήπια – σύμφωνα με το προσωπικό που υπηρετεί στον Παιδικό Σταθμό – αν και εφόσον δεν εγκριθεί η εγγραφή τους σε κάποια άλλη δομή. Στη περίπτωση έγκρισης εγγραφής τους σε άλλη δομή διαγράφονται από την δύναμη του Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου και προχωρούμε στην εγγραφή του επόμενου νηπίου σύμφωνα με την σειρά προτεραιότητας του Πρακτικού της Επιτροπής Επιλογής αιτήσεων εγγραφής:

Εφόσον καλυφθούν οι θέσεις του εκπαιδευτικού προσωπικού ορισμένου χρόνου (έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα -αρ .απ 07/2021) θα εγγραφούν τα επόμενα 25 νήπια με σειρά προτεραιότητας του Πρακτικού της Επιτροπής Επιλογής αιτήσεων εγγραφής και εφόσον δεν εγκριθεί η εγγραφή τους από κάποια άλλη δομή.

Σε περίπτωση εγγραφής τους σε άλλη δομή η αίτησή τους απορρίπτεται.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την απόφαση εδώ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -