Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Εορτασμός θαυμαστής διασώσεως Εικόνος Ευαγγελιστρίας

Ο Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου Δωρόθεος Β’ προσκαλεί τον φιλευσεβή λαό και τους τα πρώτα φέροντες της ιεράς νήσου Τήνου να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες επί τῃ επετείῳ των 180 χρόνων από της θαυμαστής διασώσεως της αγίας Εικόνος της Ευαγγελιστρίας, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την παραμονή, ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 Δεκεμβρίου 2022:
7:00 μ.μ.: Τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.
Την κυριώνυμο ημέρα, ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 Δεκεμβρίου 2022:
8:00 π.μ.: Εκκίνηση αυτοκινητοπομπής και μεταφορά της αγίας Εικόνος μετά πάσης Εκκλησιαστικής τάξεως στη θέση “Ευαγγελιστράκι” της περιοχής Υστερνίων. Τέλεση Όρθρου και ΑρχιερατικήςΘείας Λειτουργίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η αγία Εικόνα θα επιστρέψει διά της αυτής Εκκλησιαστικής τάξεως στον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας.

Εἰς τάς Ἱεράς Ἀκολουθίας θά τηρηθοῦν τά προβλεπόμενα μέτρα προστασίας τῆς Δημοσίας Ὑγείας σύμφωνα μέ τίς Ἐγκυκλίους τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ἡμῶν κ. Δωροθέου Β’, τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος καί τήν ὑπ’ ἀριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.:69439 Κ.Υ.Α.

Για την μετακίνηση των προσκυνητών θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από τα προπύλαια του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και θα επιστρέψει μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Ιερά νήσος Τήνος, 9Δεκεμβρίου 2022

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -