Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τήνος/Επιστημονική Εσπερίδα από την Κοιν.Σ.Επ. «το Μπατίκι»

Το Σάββατο, 06/05/2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στη Μοσχούλειο Σχολή, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Το Μπατίκι», στο πλαίσιο του ετήσιου δημοσιευμένου προγράμματός της, διοργανώνει επιστημονική εσπερίδα με θέμα : «Τουριστική μεγέθυνση και κλιματική αλλαγή – Επίκαιρες προκλήσεις για το νησιωτικό τοπίο της Τήνου» σε συνεργασία με διδάσκοντες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στόχος των παρουσιάσεων είναι η προσέγγιση των ιδιαιτεροτήτων του τοπίου του νησιού μας, η αξιοποίηση της αρχιτεκτονικής κουλτούρας της Τηνιακής παράδοσης ως αντιστάθμισμα στις σύγχρονες προκλήσεις, καθώς και να τεθούν οι προβληματισμοί κατοίκων, φορέων και επισκεπτών.

Οι ομιλητές είναι ο κος Παπαδημητρίου Σπύρος, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ με την εισήγησή του να τιτλοφορείται «Υδάτινος Πύργος – Εναλλακτική πρόταση συλλογής νερού σε νησιωτικά τοπία» και η κα Ελευθερία Γαβριηλίδου, Αρχιτέκτονας, MLA Αρχιτέκτονας Τοπίου με την εισήγησή της να φέρει τον τίτλο : «Genius ~ Adaptive ~ Loci – Μια πορεία προς την κλιματική προσαρμογή μέσα από την ανάγνωση, κατανόηση και νοηματοδότηση του ελληνικού τοπίου»

Σας περιμένουμε όλους!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -