Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τήνος | Φίλοι του Πρασίνου – Ευχαριστήριο προς το φυτώριο “Μιχέλης”

-Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζεις τις  θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του, προς τον νεαρό επιχειρηματία , ιδιοκτήτη του φυτωρίου «ΜΙΧΕΛΗΣ» για την προσφορά των 15 σάκων Τύρφης των 250 λίτρων ο καθένας, για τις ανάγκες του Φυτωρίου μας. Είναι γνωστό ότι ο κ. Φραγκίσκος μας ενίσχυσε με υλικά και με τη φυσική του παρουσία, στη δημιουργία του δάσους των Λατανιών, στο Άγιο Φωκά τον περασμένο Απρίλη.

-Μαθαίνουμε επίσης ότι ο παραπάνω φυτωριούχος διαθέτει μηχάνημα με το οποίο ανοίγει λάκκους και έτσι μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες του, να φυτέψουν εύκολα και οικονομικά. τα φυτά που αγοράζουν από το κατάστημά του. 

-Στον Φραγκίσκο ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δουλειά του, για να πρασινίσει και να λουλουδίσει το νησί μας, και στους άλλους επιχειρηματίες του τόπου μας, να μιμηθούν το παράδειγμά του. 

Πολύ σύντομα ελπίζουμε να συνεργαστούμε με τον Φραγκίσκο, για τη μαζική προώθηση των ελαιόδεντρων και των χαρουπιών  στο νησί μας, ένα έργο που ξεκινήσαμε το 2010 με μπροστάρη τον Αείμνηστο Δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό.

Ακολουθούν φωτογραφίες από  το Φυτώριο ΜΙΧΕΛΗΣ πλούσιο σε πανέμορφα φυτά από όπου έγινε η  παραλαβή των σάκων Τύρφης και το φυτώριο του Συλλόγου όπου έγινε η παραλαβή  από την Περιβαλλοντική Ομάδα του ΕΠΑΛ κατά την έναρξη των μαθημάτων σχ. έτους 2022-2023.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας 

Ιωάννης Ψάλτης                                   Νικόλαος Γκίζης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -