Τήνος – Για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το ανοικτό γήπεδο «Νικόλαος Κορνάρος»

Τήνος – Για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το ανοικτό γήπεδο «Νικόλαος Κορνάρος»

Προς Δήμαρχο Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Κοινοποίηση: Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους

Θέμα: Για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το ανοικτό γήπεδο «Νικόλαος Κορνάρος»

Στο πλαίσιο του αντιιμπεριαλιστικού τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ΚΝΕ για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ανοικτό γήπεδο του νησιού μας.

Συγκεκριμένα όπως θα διαπιστώσετε από τις προσκομιζόμενες φωτογραφίες οι τοίχοι έχουν σκάσει και φαίνονται τα σκουριασμένα σίδερα, οι κερκίδες έχουν χορταριάσει, διαπιστώθηκε διαρροή νερού στο χώρο κλπ.

Xαρακτηριστικό της εγκατάλειψης του χώρου ήταν η ύπαρξη πολλών σκουπιδιών, τα οποία μαζεύτηκαν από τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ. Περιττό να σας ενημερώσουμε πως αυτή η εικόνα του γηπέδου δημιούργησε πολύ κακή εντύπωση στους συμμετέχοντες στο τουρνουά. Δεδομένου, λοιπόν, πως ο μαζικός αθλητισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των δημοτών, τόσο των νέων όσο και των μεγαλύτερων ηλικιών και πως η πρόσβαση σε αυτόν θα πρέπει να είναι ελεύθερη και να διεξάγεται σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, απαιτούμε ο χώρος του ανοικτού γηπέδου να επισκευαστεί άμεσα και ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για τη συντήρηση του γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου.

Τήνος, 8-7-2021
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου
Άννα Μαραβέλια

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter