Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Τήνος – H Fast Ferries για την απεργία της ΠΝΟ

Κατόπιν ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολόγια των πλοίων μας Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π και Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π:
Την Τετάρτη 8/2 και την Πέμπτη 9/2 τα δρομολόγιά του από Ραφήνα ώρα 07:30 για Άνδρο -Τήνο-Μύκονο και από Μύκονο 13:15 για Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα δεν θα εκτελεστούν.
Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π:
Την Τετάρτη 8/2 και την Πέμπτη 9/2 τα δρομολόγια του πλοίου από Ραφήνα ώρα 17:30 για Άνδρο -Τήνο-Μύκονο δεν θα εκτελεστούν. Την Πέμπτη 9/2 και την Παρασκευή 10/2 τα δρομολόγια από Μύκονο ώρα 07:35 για Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα δεν θα εκτελεστούν.

Για την Fast Ferries.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -