Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Η πορεία των εργασιών στον Άγιο Φωκά

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες για την αποκατάσταση του Αγίου Φωκά. Όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση στο Βρέκαστρο. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι:

ΟΜΑΔΑ Α: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Εκσκαφές, μόρφωση του εδάφους στα απαιτούμενα σημεία, αποξήλωση ασφαλτοτάπητων και στρώσεων οδοστρωσίας σταθεροποιημένων με τσιμέντο, καθαρισμός και μόρφωση τάφρου.
ΟΜΑΔΑ Β: ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
Εκσκαφές θεμελίων, κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, προσαρμογή στάθμης υφιστάμενων φρεατίων επί της νέας στάθμης του επισκευασμένου οδοστρώματος.
ΟΜΑΔΑ Γ: ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ
Υπόβαση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους, βάση οδοστρωσίας πάχους 0,10m.
ΟΜΑΔΑ Δ: ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ
Ασφαλτική προεπάλειψη, ασφαλτική συγκολητική επάλειψη, παραγωγή και διάστρωση ασφαλτομείγματος, επάλειψη ασφαλτικής στρώσεως προς χρήση επί ασφαλτικών επιφανειών, αποξέσεις υφιστάμενου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Σκοπός του εν λόγω έργου είναι η αποκατάσταση της βατότητας της οδού προκειμένου να επιτευχθεί ασφαλή κίνηση πεζών, οχημάτων και κατά κύριο λόγω των οχημάτων ΕΚΑΒ για την εξυπηρέτηση των εκτάκτων αεροδιακομιδών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη ενός δικτύου υποδομών, που θα επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά ασθενών, τουριστών και επισκεπτών στο νησί της Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -