Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τήνος: Κατάθεση στεφάνων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων και παρέλαση στην παραλιακή ζώνη της Τήνου, από την μαθητιώσα νεολαία του νησιού. Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση εδώ.

Στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ελευθερίας, έλαβε χώρα η Κατάθεση στεφάνων από τους α) Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση β) Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο γ) Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη—Άσπρου δ) Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ε) Λιμενάρχη Τήνου κ. Ανδρέα Μάρκο στ) Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου κ. Ιωάννη Μαυρεδάκη ζ) Αντιπρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ κ. Δημήτριο Λούβαρη η) Μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τήνου.

Ακολούθησε το προσκλητήριο πεσόντων με αναγγελία των ονομάτων από μαθητές του Γενικού Λυκείου Τήνου, η Τήρηση ενός λεπτού σιγής και η Παιάνιση Εθνικού Ύμνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -