Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Η Τήνος στα επτά ελληνικά νησιά στη «λίστα καραντίνας» της Βρετανίας

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Οσοι φθάνουν στην Αγγλία από επτά ελληνικά νησιά θα πρέπει να  μπαίνουν σε  καραντίνα για 14 ημέρες, ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός μεταφορών, Γκραντ Σαπς.

Τα νησιά που μπήκαν στην «λίστα καραντίνας» είναι η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Μύκονος, η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος.

Ο υπουργός μεταφορών ανακοίνωσε την εν λόγω απόφαση τη Δευτέρα ως μέρος μιας νέας προσέγγισης για την καραντίνα, κατά την οποία τα νησιά θα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά από τις ηπειρωτικές χώρες τους που ανήκουν.

«Κορυφαία προτεραιότητά μας ήταν πάντα να συγκρατήσουμε τα ποσοστά εγχώριων λοιμώξεων και σήμερα κάνουμε το επόμενο βήμα στην προσέγγισή μας» εξήγησε ο Σαπς.

«Μέσω της χρήσης βελτιωμένων δεδομένων είμαστε πλέον σε θέση να εντοπίσουμε τον κίνδυνο σε μερικά από τα πιο δημοφιλή νησιά, παρέχοντας αυξημένη ευελιξία με το να τα προσθέτουμε ή να τα αφαιρούμε – ξεχωριστά από την ηπειρωτική χώρα που ανήκουν – καθώς τα ποσοστά μόλυνσης αλλάζουν. Αυτή η εξέλιξη θα συμβάλει στην ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ θα συνεχίσει να διατηρεί τη μέγιστη προστασία στη δημόσια υγεία, κρατώντας το ταξιδιωτικό κοινό ασφαλές».

Η Σκωτία έχει ήδη εφαρμόσει τους κανόνες αυτοαπομόνωσης σε όσους επιστρέφουν από οπουδήποτε στην Ελλάδα. Η Ουαλία έχει κάνει το ίδιο για έξι ελληνικά νησιά, όπως η Ζάκυνθος και η Κρήτη.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -