Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον μεγάλο εορτασμό της Παναγίας

Η δημοτική σύμβουλος Τήνου και πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, Ευγενία Αλοιμόνου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο.

Εκτός από ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό, η Τήνος αποτελεί το επίκεντρο του θρησκευτικού ενδιαφέροντος, καθώς πολλοί είναι οι πιστοί που συρρέουν για για το καθιερωμένο προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη του νησιού.

Όπως τόνισε η κα Αλοιμόνου, η Τήνος έχει εξελιχθεί και στον τομέα του γαστρονομικού και περιπατητικού τουρισμού.

Επιπλέον, είναι ένα νησί που δεσποζουν οι τέχνες και ο πολιτισμός. Η Τήνος είναι γνωστή για την μαρμαροτεχνία της, άλλωστε αποτελεί τον τόπο καταγωγής του φημισμένου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά.

Οι προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι είναι αισιόδοξες για το νησί, καθώς εκτιμάται ότι θα δεχτεί γύρω στους 30.000 επισκέπτες.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -