Τήνος – Μέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις για τον εμβολιασμό

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τήνου έκανε γνωστό ότι οι αιτήσεις για τον εμβολιασμό θα είναι μέχρι 10 Μαΐου. Σύμφωνα και με τον κ. Δήμαρχο οι αιτήσεις είναι αρκετές κοντά τις 1.500 και ο ρυθμός των εμβολιασμών είναι ικανοποιητικός.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Όσοι επιθυμούν  να εμβολιαστούν παρακαλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο e-maildt.emvolio@gmail.com

➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 (Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας)
➢    ΑΜΚΑ
➢    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

Για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ υπηκόους χρειάζεται ακόμη: Αντίγραφο Διαβατηρίου και Άδεια  Παραμονής. Για οιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2283360134

Προσοχή: Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν πλήρη όλα τα ως άνω δικαιολογητικά. Η μόνιμη κατοικία θα αποδεικνύεται αποκλειστικά από το Ε1.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς και για εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο παραπάνω τηλέφωνο.

(Οι κάτοικοι των Τ.Κ. Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής για διευκόλυνση τους θα εξυπηρετούνται στο τηλέφωνο 22830.31262).

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το ραντεβού σας καθορίζεται από το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Τήνου απ’ όπου θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα και την ώρα. 

Το χορηγούμενο εμβόλιο είναι της  PFIZER.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter