Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος – Μεγάλο πρόγραμμα δράσεων με πολλαπλά οφέλη παρουσίασε η Κοιν.Σ.Επ. για «Το Μπατίκι» για το 2022-2023

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το Πρόγραμμα Δράσεων της για το διάστημα Οκτώβριος 2022 – Μάιος 2023. ανακοίνωσε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό χώρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, το Δ.Σ. της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Το Μπατίκι».

Στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε και διαδικτυακά από το Tinos Today, παρουσιάστηκε το σύνολο των δράσεων, οι οποίες έτυχαν πλήρους αποδοχής από τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της Προέδρου της Κοιν.Σ.Επ. Αναστασίας Ψάλτη.

Η κυρία Ψάλτη ενημέρωσε το κοινό για τις δράσεις, οι οποίες θα υλοποιούνται μηνιαίως σε συνεργασία με τους κατοίκους, καθώς και με φορείς τόσο εντόπιους, όσο και εκτός νησιού, δίνοντας έμφαση στα οφέλη που θα προκύψουν για την Τήνο, αλλά και για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τις δύο πολύ σημαντικές μελέτες:
• Μελέτη Φέρουσας Ικανότητας νήσου Τήνου : Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Τήνο υπό την αυξανόμενη τουριστική πίεση : μια ολοκληρωμένη προσέγγιση
• Tουρισμός και Κοινωνικό – Οικονομική Βιωσιμότητα: Επιχειρηματικότητα και τοπικές ταυτότητες τον 21ο αιώνα στην Τήνο

Όπως είπε χαρακτηριστικά, είπε η κ. Ψάλτη, οι μελέτες αυτές μπορούν να δώσουν στους ανθρώπους της Τήνου τη δυνατότητα να αναπτύξουν τον νησί μας, να συνδέσουμε περιβάλλον και οικονομική ανάπτυξη, να μετασχηματίσουμε ψηφιακά τις επιχειρήσεις μας, κυρίως όμως να δώσουμε σε όλους εμάς τους κατοίκους της Τήνου ότι μας αξίζει. Να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την Τήνο που μας αξίζει να ζούμε.

Tα πρώτα αποτελέσματα μελετών αυτών θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2023.

Ακολούθησε μια πάρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό, γύρω από τις δράσεις που ανακοινώθηκαν, στη διάρκεια της οποίας καταδείχτηκε η ανάγκη για την επιστημονική μελέτη και τεκμηρίωση της υφιστάμενης κατάστασης στο νησί, με στόχο να δημιουργηθεί η κατάλληλη στρατηγική και να οργανωθούν οι δράσεις που απαιτούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Το Δ.Σ. της Κοιν.Σ.Επ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και βοήθησαν στο να υλοποιηθεί.

Το Δ.Σ. της Κοιν.Σ.Επ «Το Μπατίκι»

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -