Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος/ Μήνυμα από τον Χρήστο Φιοράντη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με τη συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές, δεν θα ήθελα να σας πω να με ψηφίσετε, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γιατί μόνο έτσι ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ μπορούμε να δούμε τα λάθη μας, γιατί αναγνωρίζοντας τα λάθη γινόμαστε καλύτεροι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, γιατί όλοι συμμετέχουμε σε αυτή την αληθινή ιστορία, και θέλουμε να είμαστε όμορφη ιστορία όπως τα παραμύθια της γιαγιάς οπότε θα το διηγούνται τα παιδιά μας να αρχίζει «Μία φορά και έναν καιρό» και να τελειώνει «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και να ευχαριστήσω όποια και όποιον θυσιάζει από το χρόνο της ζωής του να ασχοληθεί με το δημόσιο καλό.

Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ξέρω πως όλοι μαζί μπορούμε και ο πατέρας μου, μου είπε….το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Έχω μάθει να χειροκροτώ και τα λάθη γιατί αυτά μας διδάσκουν. Δώστε λοιπόν στον καθένα και στην καθεμία αυτό που του αξίζει και αυτό που θα δώσετε σε μένα, θα το χρησιμοποιήσω για το καλό όλων.

Ότι κάνουμε ας το κάνουμε με αγάπη γιατί αγάπη θέλει ο τόπος μας ,όπως λέει και η Αγία Γραφή «Τώρα, αυτά τα τρία παραμένουν: πίστη, ελπίδα και αγάπη. Αλλά το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη.»

Σας ευχαριστώ !!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -