Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πως μπορώ να πάω από την Τήνο στη Νάξο;

Κάποιος φίλος μου με ρώτησε, πως μπορεί να πάει από την Τήνο στη Νάξο με το ίδιο πλοίο το μήνα Ιούλιο.

Κοίταξα τα αναρτημένα δρομολόγια  στο internet και δεν πίστευα στα μάτια μου . Για όλο το μήνα Ιούλιο του έτος 2020 μ.Χ συνάντησα την εξής δήλωση «Δεν βρέθηκαν διαθέσιμα δρομολόγια.»

Τότε σκέφτηκα να κοιτάξω και για το μήνα Αύγουστο του 2020 και τότε πραγματικά απογοητεύτηκα όταν και πάλι διάβασα  την ίδια φράση: «Δεν βρέθηκαν διαθέσιμα δρομολόγια».

Τότε λέω στο φίλο μου: «δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια  για την Τήνο προς τη Νάξο, ούτε τον Ιούλιο, ούτε τον Αύγουστο. Και να σκεφθείς ότι η Νάξος και η Τήνος είναι δύο από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων και απέχουν μόνο  μία ώρα με ένα ταχύπλοο και δύο με ένα συμβατικό πλοίο».

Και ο φίλος μου με ξαναρωτά:  «και τι να κάνω αφού πρέπει να πάω στη Νάξο μέσα στον Ιούλιο». Τότε ξανακοίταξα στο internet  με περισσότερη προσοχή και  του βρήκα ένα σωρό λύσεις:

1.- Να φύγει από την Τήνο με ένα από τα συμβατικά πλοία και να πάει στη Μύκονο. Εκεί να περιμένει μερικές ώρες και θα υπάρξουν αρκετά πλοία για Νάξο

2.- Να πάει από την Τήνο στη Πάρο και μετά από μερικές ώρες να πάρει  κάποιο από τα πολλά πλοία και να πάει στη Νάξο

3.- Να πάει στη Σύρο και από εκεί μετά από κάποιες  ώρες να πάρει ένα από τα πολλά πλοία και πάει στη Νάξο μέσω Μυκόνου και Πάρου.

4.- Να πάει  στον Πειραιά και από εκεί να πάρει ένα από τα πολλά πλοία για τη Νάξο

5.- Να πάει στη Ραφήνα και από εκεί   να πάει στο αεροδρόμιο και να πάρει το αεροπλάνο για Νάξο, αλλά να μην ξεχάσει τη μάσκα!

6.- Μπορεί εν τω μεταξύ να υπάρξουν και τα υδροπλάνα που μας είχαν υποσχεθεί πριν από δεκαπέντε χρόνια και κάθε χρόνο απλώς μας υπενθυμίζουν ότι ΘΑ έρθουν!

Ο φίλος μου απογοητευμένος  μου είπε τότε: «Ήρθα στις Κυκλάδες για διακοπές, διότι με βεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πανδημία, ξέχασαν όμως να μου πουν ότι για να πάω από την Τήνο στην Νάξο πρέπει να ταλαιπωρηθώ τόσο πολύ. Δεν πειράζει όμως, χρόνου, αν είμαι καλά δεν θα προγραμματίσω ταξίδι από την Τήνο στη Νάξο αλλά από την Τήνο στην Καβάλα που είναι πιο εύκολο αφού θα με πάει το ίδιο πλοίο.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας και ταλαιπωρούμε και τους αρμόδιους με τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -