Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Νέα φωτιστικά στο δρόμο της Μεγαλόχαρης

Στο πλαίσιο του έργου προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και λαμπτήρων τύπου LED εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό, ξεκίνησαν οι εργασίες και στο δρόμο της Μεγαλόχαρης με τα πρώτα φώτα να έχουν τοποθετηθεί και να είναι έτοιμα για χρήση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, για την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, τα συγκεκριμένα φωτιστικά είναι υψίστης σημασίας και ειδικής αρχιτεκτονικής τομής (σε σχήμα φωτοστέφανου). Δημιουργήθηκαν και επιλέχθηκαν με στόχο να δίνει και το μήνυμα ότι τα φωτοστέφανα φωτίζουν τον δρόμο προς την Μεγαλόχαρη.

Να θυμίσουμε οτί ο Δήμος Τήνου σε δελτίου Τύπου που είχε αναρτήσει ανέφερε ότι προγραμματίζεται να  αντικατασταθούν περισσότεροι από 2.500 συμβατικοί με led λαμπτήρες. Έτσι, εκτός από την περιβαλλοντική, ποιοτική και ποσοτική  βελτίωση του δημοτικού οδοφωτισμού  στις γειτονιές και στους οικισμούς και την εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας με ποσοστό μείωσης ελκυόμενων ρύπων πλέον του 66%, η αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών με LED παρέχει και οικονομικά οφέλη. Εξοικονομούνται σε βάθος 10ετίας 1.161.496,10 εκ. ευρώ, συγκεκριμένα 861.496,10 ευρώ από την εξοικονόμηση ενέργειας και 300.000,00 ευρώ από τα έξοδα συντήρησης. Η αποπληρωμή του διαγωνισμού πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου από την εξοικονόμηση χρημάτων και επιπλέον θα παραμείνει όφελος στο ταμείο του Δήμου ποσού άνω των 474.101,48 ευρώ, χρήματα τα οποία επιστρέφουν εξ ολοκλήρου στους πολίτες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -