Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Τήνος – Διορισμός εφημέριου

Τήνος – Διορισμός εφημέριου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Σε κάθε τοπική Εκκλησία, ο Επίσκοπος είναι ο πρώτος υπεύθυνος της  πνευματικής, της λατρευτικής και της διοργάνωσης της ποιμαντικής ζωής της, στο όνομα του Αρχιερέα Χριστού και με εντολή των Αποστόλων.
Οι εφημέριοι, με την ποιμαντική εξουσία που τους παραχωρεί, ο επιχώριος Επίσκοπος, χρησιμοποιούν τα χαρίσματά τους προς όφελος του Λαού του Θεού, κηρύττοντας το Θείο Λόγο, τελώντας τα Θεία Μυστήρια,  και διοργανώνοντας τόσο την αγαθοεργία, όσο και τη διαχείριση των υλικών αγαθών με τη συνεργασία των ποιμαντικών και οικονομικών Συμβουλίων.
Με σκοπό να υλοποιήσουμε το πνεύμα των προτάσεων της 8ης Συνόδου της τοπικής μας Εκκλησίας, τα τελευταία χρόνια προχωρήσαμε σε μία γενική αναδιοργάνωση των ενοριών μας. Αυτό έγινε με τη συνεργασία Κλήρου και λαού, λαμβάνοντας υπόψη μας τις ποιμαντικές ανάγκες και τις δυνατότητές μας.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο και με συνείδηση της ευθύνης μου έναντι  της τοπικής Εκκλησίας, χρησιμοποιώντας το δικαίωμα που μου παρέχουν οι Κανόνες 515-543 και 1748-1752 του Κώδικα του Κανονικού Δικαίου της Εκκλησίας μας, εκτιμώντας τα χαρίσματα με τα οποία σας πλούτισε ο Κύριος και μετά τον έμπρακτο ζήλο και την αγάπη που δείξατε κατά την διακονική σας υπηρεσία στις ενορίες της τοπικής μας Εκκλησίας και ιδιαίτερα της Κώμης και της Περάστρας τις οποίες υπηρετήσατε ως βοηθός εφημερίου,

διορίζω Εσάς, σεβαστέ και αγαπητέ π. Αλέξανδρε, Εφημέριο του Ιερού Καθολικού Ενοριακού Ναού Αγ. Ιωάννη ΘΝΠ –Κώμη
του Ιερού Καθολικού Ενοριακού Ναού Αγ. Γεωργίου ΘΝΠ – Περάστρα
του Ιερού Καθολικού Ναού Ονόματος της Παναγίας ΘΝΠ –Κώμη
και Λειτουργό του Ιερού Καθολικού Ναού Αγ. Ιωσήφ ΘΝΠ – Μοναστήρια.

Σας ζητώ να αναλάβετε τα πρώτα εφημεριακά σας καθήκοντα, σε συνεργασία με τον απερχόμενο εφημέριο των παραπάνω ενοριακών Ναών, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.
Επικαλούμαι επάνω σας και στο  ποίμνιο που σας εμπιστεύομαι, την ευλογία του Θεού με τις ικεσίες της Θεοτόκου Παναγίας, του Αγίου Ιωσήφ και  του Αγίου Γεωργίου, και σας χορηγώ  την πατρική μου Ευλογία.                                
Δόθηκε στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής μας στην Τήνο, σήμερα 6 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2020.

+ Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος Νάξου- Πάρου -Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Αποστολικός Τοποτηρητής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
11.1 ° C
11.8 °
10.4 °
76 %
6.2kmh
75 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -